Verkoopstyling              3D impressies 

Verkoopstyling, ook wel woningpresentatie of vastgoedpresentatie genoemd, wordt in Nederland steeds meer toegepast om de woning beter verkoopbaar te maken. Het is een succesvol concept dat via de Verenigde Staten overgewaaid is naar Nederland. Bijna elk huis gaat daar pas de verkoop in nadat het is gerestyled door een verkoopstyliste.

Een bloemetje op tafel en de troep opruimen is belangrijk bij de verkoop van een woning, dat weten de meeste verkopers wel, maar dit is tegenwoordig niet meer voldoende. Sfeer, ruimte en licht zijn essentieel om de aandacht van geïnteresseerden te trekken. Uit onderzoek is gebleken dat de eerste 15 seconden van doorslaggevende aard zijn. Dit kan al op internet zijn door bestudering van de foto’s of tijdens een bezichtiging. Van groot belang is dan ook dat de woning zodanig is ingericht dat de kijker er zich thuis voelt!

Is de verkoop van de woning een probleem? Als verkoper kijk je vaak niet meer objectief naar je eigen woning. Een verkoopstylist kan dat wel en ziet meteen de plus- en minpunten. Daarnaast kunnen 3D impressies een bijdrage leveren aan een betere woningpresentatie en de verkoop bevorderen.

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. 

Verkoopstyling